Begeleiding

Koren, solisten of toneelverenigingen begeleiden op de piano is een vak apart. Een vak dat Rajesh van Hefteren als geen ander beheerst. Professionaliteit staat centraal in zijn manier van muziek maken. Hetzelfde geldt voor begeleiding op gitaar. Zijn grote liefde is de klassieke muziek (laat hem niet over Bach beginnen!) maar allrounder Rajesh kan veel meer. Van pop en rock tot country & western en jazz, Rajesh speelt het. Zijn jarenlange ervaring met verschillende instrumenten en met de meest uiteenlopende optredens zorgen ervoor dat je kunt rekenen op perfecte muzikale begeleiding op piano of gitaar. Dus: pianobegeleiding nodig? Of begeleiding van een muzikant die de partituren nauwkeurig volgt? Meester Jazz! Infomeer naar de mogelijkheden en prijzen.

Professioneel

Van Bach en Beethoven tot Norah Jones en Coldplay, Rajesh draait warm voor ieder muziekgenre. Huur je hem in als muzikaal begeleider dan kun je rekenen op professionele kwaliteit. Niet voor niets draait Rajesh al jaren mee in het topsegment van amateurmuzikanten. Wat ooit begon met het begeleiden van een zangeres heeft zich door de jaren heen steeds meer uitgebouwd. Rajesh speelt mee in orkesten, maakt muziek voor toneelverenigingen, begeleidt koren op de piano, maakt filmmuziek en… ach, vul maar in! Zo staat er een samenwerking op stapel met een koor onder leiding van de bekende dirigent Paul Michèl Tijssen. Hiervoor gaat Rajesh een volwassenen-koor begeleiden dat popliedjes zingt. Heeft ie zin in! Ook muzikale begeleiding nodig? Rajesh van Helfteren staat voor kwaliteit.

Continue studie

Rajesh van Helfteren heeft zich – met ruim dertig jaar ervaring – ontwikkelt tot een begeleidend muzikant op wie je kunt rekenen. Door continue bijscholing en een strak schema van twee uur piano per dag studeren blijft hij zich ontplooien. Hij heeft zelf al jaren les van de voormalig concertpianist Ferdinand Groos. Deze ervaren pianoleraar én kenner van Beethoven en Bach bracht hij Rajesh zijn grote liefde voor klassieke muziek bij. En van jazzpianist Michiel Buursen leerde Rajesh weer een heel andere kant van het piano spelen kennen. Meester Jazz ontwikkelde zich veel breder. Zo nam hij ook klassieke-zangles bij Coosje van Ramselaar. Tja… je houdt van je vak of je houdt van je vak! Wil je ook goede pianobegeleiding? Of wil je begeleiding op gitaar? Informeer bij Rajesh van Helfteren naar de mogelijkheden en prijzen.

Meester Jazz: voor de muzikale begeleiding van zangers, zangeressen, koren, toneelverenigingen en meer…

piano leren spelen

Contact

Meester Jazz
Rajesh van Helfteren
Fluitekamp 53
3828 WD Hoogland
  06-55550137
 rajesh@meesterjazz.nl