Muziekles voor volwassenen

Ineens kom je op het punt dat je denkt: ik wil gitaar leren spelen! Het kan dan zijn dat je daarna meteen denkt: op mijn leeftijd nog?! Ja hoor! Meester Jazz geeft les aan letterlijk alle leeftijden: van jong tot oud, mannen en vrouwen. En het leuke is: of je nu piano wilt leren spelen, gitaar of basgitaar: het kan allemaal. Op een manier die bij jou past. Je leest er alles over op deze pagina. En als je wilt mag je u lezen waar je of jij staat.

Je weet niet zeker of gitaarles iets voor je is? Probeer het gewoon bij Meester Jazz. Je hoeft er niet meteen één te kopen maar kunt het eerst uitproberen. Er zijn instrumenten genoeg voorhanden en Rajesh van Helfteren past zijn lesmethode aan op jouw behoefte. Of je nu ooit gitaar hebt gespeeld en het weer wilt oppakken, of een beginner bent. Rajesh brengt je een goede basis bij. Je leert het instrument goed kennen, noten lezen, oefent veel… kortom, alles wat erbij hoort om echt heel veel lol te krijgen in gitaar spelen!

Basgitaar

Lijkt gitaar je te moeilijk? Overweeg dan basgitaarles. De basgitaar is voor de meeste mensen makkelijker om te leren spelen maar net zo leuk als gitaar! De basgitaar is niet voor niets één van de belangrijkste instrumenten in een band. Samen met de drummer bepaalt de basgitarist het ritme en de muzikale lijn. Rajesh speelt zelf al bas sinds zijn jeugd en neemt je graag mee op een muzikale ontdekkingstocht. De ‘voorwaarden’ bij basgitaarles zijn precies hetzelfde als die bij de gitaarles die je hierboven las. Basgitaar leren en spelen en er lol in krijgen? Meester Jazz!

Piano

Altijd al piano willen leren spelen? Meester Jazz deelt zijn liefde voor dit prachtige instrument graag met je en brengt zijn kennis graag op je over. Je begint gewoon bij het begin, langzaam maar zeker leer je het klavier bespelen en krijg je het onder de knie. En dan, ineens, speel je één van je favoriete muziekstukken zelf mee. Piano leren spelen voor volwassen: bij Meester Jazz kan het.

Leeftijd maakt niet uit

Rajesh geeft les aan volwassenen van alle leeftijden, tot senioren aan toe. Waar de één vooral lol wil hebben, wil de ander juist serieus bezig zijn. En dat kan bij Meester Jazz. Rajesh neemt zijn vak heel serieus en zijn liefde voor muziek is grenzeloos. De lol die hij heeft in muziek maken ook! En dat merk je bij zijn muzieklessen!

piano volwassenen