Muziekles

Je wilt muziekles: je wilt piano leren spelen, gitaar leren spelen of basgitaar leren spelen. Dat wil je leren van één beste muziekleraren uit de omgeving, één die vakinhoudelijk keigoed is en die het leuk vindt om jou muziekles te geven. Kortom, van iemand die lol heeft in lesgeven en jou op die manier begeleidt naar het echt goed leren spelen van piano, gitaar of basgitaar. Meester Jazz dus.

Op een speelse manier legt Rajesh een muzikale basis waar je voor altijd wat aan hebt. Bij hem leer je hoe leuk het is om een instrument te leren spelen, om noten te leren lezen en om steeds beter te worden in het bespelen van je instrument. Of je nu een beginner of gevorderde bent, kind of volwassen. Door zijn jarenlange ervaring is Rajesh dé muziekleraar van Hoogland. Loop ’s middags of ’s avonds maar langs zijn muziekschool aan huis. Omdat de studio aan de straatkant is, kun je dagelijks enthousiaste leerlingen zien die muziekles krijgen. Geconcentreerd of uitbundig spelend, ingetogen of juist enthousiast, je ziet het allemaal in álle leeftijdsgroepen.

Alle stijlen

Kies je voor muziekles bij Meester Jazz dan kies je voor gedegen muziekles. Vergis je niet, je leert niet binnen een paar maanden virtuoos spelen. Iedere beginner begint, tja, bij het begin. Op een speelse manier leer je noten lezen en je instrument beheersen. Volgens een lesmethode die Rajesh zelf heeft ontwikkeld en altijd aanpast op zijn leerling, jong of oud. Dat betekent dat je muziekles krijgt waar je echt leert om een piano, gitaar of basgitaar te spelen. Muziekles op maat voor elke leerling!

Door zijn jarenlange ervaring is muziekles bij Meester Jazz ook een feestje! Of je nu van Bach of Mozart houdt of van Norah Jones of Coldplay. Liever heavy metal, country & western of rock? Het kan allemaal bij de muziekles van Meester Jazz! Meestal bepaal je na één à twee jaar welke richting je definitief kiest en ga je daar in verder. Noten kun je dan al lang lezen, partituren ook. En je kunt spelen! Bij Meester Jazz wordt de piano je grootste intellectuele vriend of de gitaar je goedmoedige bondgenoot!

De lerende meester

Rajesh kreeg zelf op zijn achtste zijn eerste gitaarlessen en speelde op zijn veertiende in zijn eerste band. Zijn liefde voor muziek bleef hij door de jaren heen ontwikkelen en nog steeds is hij niet uitgeleerd. Zo studeert hij twee uur per dag piano en leert hij nog steeds van zijn eigen muziekleraar en van de muzikanten, artiesten en dirigenten met wie hij samenwerkt.

Rajesh-muziekschool