Gitaar leren spelen

Gierend elektrische gitaar spelen, akoestisch tokkelen, virtuoos baslijnen laten vloeien. Het begint allemaal met een gitaar goed leren kennen, noten leren lezen, akkoorden leren doorgronden. En dat is precies waar Meester Jazz voor staat. Als geen ander weet hij dat als je echt goed gitaar wilt leren spelen je bij de basis moet beginnen. Zijn lesprogramma biedt dat. En hoe! Denk niet dat gitaar leren spelen bij Meester Jazz alleen maar is gericht op regels. Welnee, bij de jarenlange beproefde lesmethode van Rajesh horen ook humor, YouTube én veel lol in muziek maken!

Zelf had Rajesh op zijn achtste zijn eerste gitaarles. Hij leerde onbewust ook dat de manier van lesgeven bepalend is bij gitaar leren spelen.  Op zijn veertiende speelde hij in zijn eerste bandje en sindsdien heeft hij zijn sporen verdiend met gitaar spelen! Bracht de piano hem de liefde voor klassieke muziek, dan bracht de gitaar hem een passie voor allerlei andere muziekstijlen. Van pop en rock tot country & western en heavy metal! Kortom, bij Meester Jazz kun je terecht voor werkelijk alle muziekstijlen! Gitaar leren spelen? Je leert het van Rajesh van Helfteren.

Groep

Zoals gezegd: gitaar spelen leer je, net als andere instrumenten, niet 1-2-3. Je doet er even over om het te leren, er komt zo veel bij kijken! Daarom raadt Rajesh aan om het eerste half jaar nog geen eigen instrument te kopen. Het gebruik van zijn gitaren is bij het lesgeld inbegrepen. Na een half jaar weet je waar je staat en of je verder wilt met gitaar leren spelen. Dan kun je altijd nog je eigen gitaar aanschaffen.

Kinderen krijgen bij Rajesh les in groepjes van maximaal drie. Samen leren ze volgens zijn beproefde methode de snaren te bespelen én noten te leren lezen. Solo of in een bandje, je kunt alle kanten op als je gitaar hebt leren spelen bij Meester Jazz!  Liever privéles en/of extra oefenen? Dat kan allebei tegen extra betaling. Informeer naar de mogelijkheden.

Volwassenen

Als volwassene gitaar leren spelen? Rajesh stemt het lesprogramma af op jouw behoefte en ervaring. Je leeftijd maakt niet uit, we zeggen hier je tegen je, maar zeggen net zo makkelijk u tegen u. Allrounder Rajesh houdt rekening met je voorkeuren, neemt je mee op een muzikale ontdekkingstocht en zorgt dat je de gitaar grondig leert beheersen op een speelse manier.

gitaar leren spelen